Home » Videoclip muzical DIGI-Cara tukar plan digi kepada yang lebih baik | Muzica Romani oferă videoclipuri muzicale standard

Videoclip muzical DIGI-Cara tukar plan digi kepada yang lebih baik | Muzica Romani oferă videoclipuri muzicale standard

by Sorin Crina

poți căuta digi live nu?

Videoclip de cântece DIGI-Cara tukar plan digi kepada yang lebih baik Ultimele actualizări

Priveste acum

puteți vedea mai multe videoclip de cântece bune la Romani.xemloibaihat.com .

DIGI-Cara tukar plan digi kepada yang lebih baik și imagini legate de acest coardă muzical digi live.

DIGI-Cara tukar plan digi kepada yang lebih baik


digi live și informații despre melodii conexe

Sekiranya ingin bantuan lontar sahaja komen di bawah

sorry la guys kabur sayapun tak tau kenapa, tapi sebelum saya hantar videonya revolusinya Hd

#Like

>> Puteți vedea mai multe melodii grozave la Aici .

Etichetă relevant la articol digi live.

#DIGICara #tukar #plan #digi #kepada #yang #lebih #baik.

[vid_tags].

DIGI-Cara tukar plan digi kepada yang lebih baik.

digi live.

Sperăm aceste Acțiuni despre acest digi live vă vor fi utile.Vă mulțumesc foarte mult.

See also  Videoclip muzical Aurica la Survivor 🏆 #3Chestii | Muzica Romani oferă videoclipuri muzicale standard

You may also like

27 comments

Nurina Anita 08/09/2021 - 17:00

Bang kalau pelan digi tertukar raja kombo mcm mana mau kasi blik mcm asal

Reply
yui kadir 08/09/2021 - 17:00

Makasi mmbntu sgat hohoh

Reply
Boni Venture 08/09/2021 - 17:00

Boss…. Kenapa aku punya tidak ada seperti itu, yang cuma ada "Digi Monthly Plan 28" saja… "Digi prepaid best 2017 P2P" Tidak ada di pelan panggilan aku… Kenapa ya begitu… Tolong balas… Jika ingin…

Reply
Yt Vico 08/09/2021 - 17:00

https://youtu.be/SopqBE_q8CM
Cara tukar plan digi Next ke prepaid best dan live

Reply
Khairul Khairul 08/09/2021 - 17:00

Nak taya macam mana nak hentikan langgan raja kombo tolang lah balas

Reply
makanburger _. 08/09/2021 - 17:00

mcm mna nk tukar balik ? drpda digi live jdi digi raja kombo . buruk siak digi raja kombo tu .cmna nk tukar bg notice

Reply
QIFF ZZZ 08/09/2021 - 17:00

Cara hentikan pelan raja video camne bang

Reply
Alyaa Maisarah 08/09/2021 - 17:00

Macam mana nak tukar digi P2P kpd digi NEXTT😭😭😭😭

Reply
Xeteor Blaze 08/09/2021 - 17:00

Nak tanya…data dari prepaid satu lagi selamat ke(tak hilang)

Reply
rufiah 055 08/09/2021 - 17:00

Saya punya DiGi live saya cuba tukar ke next malah tak boleh tukar balik semula

Reply
LemonTea 08/09/2021 - 17:00

Bang cam mana nak tukar dari digi prepaid next ke digi prepaid live p2p ?

Reply
Zakaria Ishak 08/09/2021 - 17:00

Sumpah do babi do youtuber tadi…aku nk tukar plan digi pastu aku tanye la kan klu tukar plan internet yang aku beli 35 ingit tu ade lagi x….pastu die kate ade aku tukar la last2 pukimark kene scam aku nk tukar balik die kate xleh tukar dh

Reply
Hanif Rahman 08/09/2021 - 17:00

Biasa aja dh tahu lama ni broo

Reply
Sar Rossar 08/09/2021 - 17:00

kalau nk tukr tone wow ke digi caner eh mahal la tone wow ni

Reply
Grayx Xavier 08/09/2021 - 17:00

Saya x leh tukar pun… Apa masalahnya?

Reply
Shekai Gaming 08/09/2021 - 17:00

Bang kalau Digi tone wow macam mana bang

Reply
Vector Ali 08/09/2021 - 17:00

Bang klau tkda plan p2p tu sbb sy guna plan prepaid next ..kena tukar plan rm28 tukan…pertnyaan saya kene bayar ke kalau nak tukar plan rm28 tu?

Reply
Hai 08/09/2021 - 17:00

Cara tukar prepaid next ke Digi prepaid live

Reply
Voltraa Hesmes 08/09/2021 - 17:00

Bang macamana nak tukar balik plan Tu ke plan yg asal?

Reply
Markomar 08/09/2021 - 17:00

Maaf tnye, klau nk tukar postpaid ke prepaid bkn kena prgi kedai servis dia kee🤔

Reply
nυr eza naтaѕya 08/09/2021 - 17:00

Bang knp sya dah tekan *123# tapi yang keluar enter coupon number?

Reply
MOHMAND SANTRY Santry 08/09/2021 - 17:00

Bang pelan ape yang ade 3mbps tu uw

Reply
Supri Adi 08/09/2021 - 17:00

DEMI ALLAH JANGAN PAKAY KARTU DIGI ….

Reply
Alif Graal 08/09/2021 - 17:00

kenapa digi next xleh 4g?

Reply
Maou Sadao 08/09/2021 - 17:00

Bang macan mana ya kalau nak tukarkan balik digi prepaid live ,aku cari balik tak jumpa

Reply
Kyla Miekyla 08/09/2021 - 17:00

maaf tnyk knpa ya saya tukar blek p Digi LiVE tak bole ?

Reply
Anti G Unz 08/09/2021 - 17:00

Bro, nak tanya la apa kebaikan Digi Next ni?

Reply

Leave a Comment